Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

"Άγαλμα του σατανά στην πλατεία μεταξουργείου";


 
Στην αρχή όταν το είδα περνώντας με το αυτοκίνητο, θεώρησα ότι είναι έργο κάποιου αναγνωρισμένου "ιδιόμορφου" καλλιτέχνη και μου έκανε εντύπωση. Η εξήγηση "δύτης" ή "ο Ίκαρος" δεν με ικανοποίησαν και απλά θεώρησα ότι μάλλον είναι ατυχής η προσπάθεια απόδοσης του γλυπτού! Ψάχτηκα λιγάκι και "γκούγκλαρα" μερικές φορές το θέμα. Τα αποτελέσματα που μου επιστράφηκαν ήταν πολύ διαφωτιστικά. Τελικά δεν ξέρω αν είναι ο σατανάς, αλλά ο Ίκαρος ή Δύτης, όπως μας βεβαιώνουν κάποιοι, είμαι βέβαιος ότι δεν είναι.Και καλά το άγαλμα!... Είναι όμως και η Πυραμίδα στη κορυφή της οποίας βρίσκεται...

Περάστε λοιπόν από την πλατεία μεταξουργείου και προσπαθείστε να εξηγήσετε τι ακριβώς είναι η πυραμίδα και το περίεργο άγαλμα που είναι καρφωμένο στην κορυφή της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Όλοι γνωρίζουμε για τον "παντεπόπτη οφθαλμό" των Illuminati (τον σατανά δηλαδή...) Ορίστε και οι φωτογραφίες για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι...


Οι Illuminati λοιπόν όπως αυτοαποκαλούνται "πεφωτισμένοι" είναι οι νεοταξίτες, παγκοσμιοποιητές, εβραιοσιωνιστές, μεγαλοτραπεζίτες και σατανομασόνοι. Λοιπόν στην φωτογραφία αυτήν μπορούμε να δούμε το θράσος της Ελληνικής μασονίας που δεν αρκείται στο ότι έχει καταστρέψει την Ελλαδίτσα μας, μιας και έχει επεκταθεί και εδραιωθεί καλά στην πολιτική ηγεσία της, με τις επίπονες και χρόνιες μηχανοραφίες της, αλλά φτιάξανε και ένα άγαλμα του "αφεντικού" τους και το βάλανε σε κοινή θέα εκατοντάδων χιλιάδων ανυποψίαστων περαστικών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αν νομίζετε ότι είναι υπερβολικά αυτά που λέω δείτε και μια ακόμα πιο κοντινή φωτογραφία και θα προσέξετε τα πόδια, το κεφάλι, τα φτερά και την ουρά του εκπεσόντος σατανά!


Ας θυμηθούμε καθώς είπεν εν Ευαγγελίοις ο Κύριος. «Εθεώρουν τον Σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα» (Λουκ. ι΄, 18). Ἔβλεπα τὸν Σατανᾶν νὰ πέφτῃ σὰν ἀστραπὴ ἀπὸ τὸν οὐρανόν.

Έτσι λοιπόν η Ελληνική μασονία στερημένη κάθε ενδοιασμού, φιλανθρωπίας και μετάνοιας, του έχτισε το άγαλμα ώστε να το βλέπει ο ανυποψίαστος κόσμος καθημερινά σαν να ήταν ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας!
 
 

 
 
 
 
Δείτε επίσης και μια αναλυτικότερη παρουσίαση της πυραμίδας και του παντεπόπτη οφθαλμού και θα καταλάβετε ότι ο οφθαλμός αυτός δεν είναι τίποτα άλλο από τον σατανά και ουσιαστικά κάτω από τις διαταγές του έχει αρχικά τον 33ου βαθμού αρχιμασόνο και μετέπειτα τους πιο χαμηλόβαθμους μέχρι να φτάσουμε στον 1ο βαθμό όπου αυτοί δεν έχουν ιδέα του τι συμβαίνει στα ανώτερα στρώματα.

Το άγαλμα του μεταξουργείου δεν έχει κανένα μάτι! Ναι. Αλλά βάλανε τον ίδιο τον σατανά στο σημείο εκείνο που μάλιστα είναι και καμουφλαρισμένος για να μην δίνουνε στόχο. Αυτοί είναι οι πολιτικοί του τόπου μας να τους χαιρόμαστε!!!

Ελπίζω όλοι να εναντιωθούμε σ' αυτήν την αρρώστια που λέγεται παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη και με πρώτο βήμα να ξυλώσουμε το αφεντικό τους από την πλατεία μας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί μας και όχι ο διπλανός μας! Αυτοί είναι που απεργάζονται το κακό της ζωής μας και αυτούς πρέπει να κυνηγήσουμε μέχρις εσχάτων!

Όποιος έχει αμφιβολίες για τα όσα έγραψα πιο πάνω δεν έχει παρά να ερευνήσει και να ανακαλύψει μόνος του την αλήθεια κυρίως όμως να αναζητήσει απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:
 
1. Ποιος είναι ο χρηματοδότης της συγκεκριμένης γλυπτικής παρέμβασης;
2. Ποιος Καλλιτέχνης επιμελήθηκε του συγκεκριμένου γλυπτού;
3. Ποιος ήταν Δήμαρχος της Αθήνας όταν τοποθετήθηκε το γλυπτό μετά από έγκρισή του;
4. Ποιος ήταν ο καθ' ύλη αρμόδιος Υπουργός στην συγκεκριμένη εποχή;

3 σχόλια:

  1. Εύγε για το άρθρο. Αυτό που είδες και κατάλαβες είναι ακριβώς αυτό που είναι. Θα μας τρελάνουν στο τέλος με τα ψέμματά τους, να μας πείσουν ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που νομίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από υπνωτισμένους τι ακριβώς αντιδράσεις περιμένετε;;;;μιλάμε για βλακώδη πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή