Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Είναι αυτό το δέντρο η πύλη για την κόλαση;Ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει δέντρο να καίει από μέσα προς τα έξω – Τρομαγμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής
Μία περίεργη ιστορία κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ένας άνδρας από τις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ένα δέντρο που καίει από μέσα προς τα έξω πολύ κοντά σε ένα νεκροταφείο.


Ο Jim Probst είδε τυχαία το δέντρο όταν βγήκε να κάνει μία βόλτα τα μεσάνυχτα με τον σκύλο του, προκειμένου να τον ηρεμήσει από τους κεραυνούς. Την ώρα που περνούσε έξω από το νεκροταφείο Sts Peter and Paul, είδε καπνούς στον ουρανό. Κοίταξε κάτω στο έδαφος και είδε σημάδια από κεραυνό που είχε πέσει λίγα λεπτά πριν. Αμέσως παρατήρησε ότι οι καπνοί προέρχονταν από ένα δέντρο, το οποίο ήταν σαν να είχε εκραγεί.
Τράβηξε βίντεο, το οποίο και ανέβασε στο Facebook. Όπως ήταν φυσικό, αυτό δεν άργησε να γίνει viral, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το δέντρο αποτελεί πύλη από την κόλαση... καθώς βλέπουν πρόσωπα στις φλόγες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου