Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Nostradamus 2012


21η Δεκεμβρίου του 2012. Το ξημέρωμα δεν έρχεται. Τα πάντα είναι στο σκοτάδι. Ο κόσμος έχει φτάσει στο τέλος του. Ο ήλιος ανατέλλει ευθυγραμμισμένος με το κέντρο του Γαλαξία. Μήπως η κρίση που διερχόμαστε τώρα προοιωνίζεται απλά το τέλος; Τα προβλήματα συσσωρεύονται κι ο χρόνος τρέχει ιλιγγιωδώς. Η γενιά μας είναι επιφορτισμένη να λύσει ένα σωρό προβλήματα που αν δεν λυθούν άμεσα, κάποιοι πιστεύουν ότι θα επαληθευτούν οι ζοφερές προφητείες του Νοστράδαμου. Ωσόσο, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο και τα πάντα εναπόκεινται σε εμάς. Η προφητεία του Νοστράδαμου ίσως είναι το καμπανάκι για να αφυπνιστούμε.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πετούν UFO πάνω από τα κεφάλια τους !

Δύο μυστηριώδη φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα φωτογραφήθηκαν στις 6 Ιανουαρίου  πάνω από  την περιοχή Chatham στην Αγγλία.

Πετούν UFO πάνω από τα κεφάλια τους !

Μάλιστα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ἀλλα τέσσερα παρόμοια  αντικείμενα παρατηρήθηκαν στη περιοχή  Essex.

Οι αξιόλογες παρατηρήσεις έγιναν μόλις σε απόσταση 30 μιλίων μεταξύ τους σε μια περιοχή που ονομάστηκε  UFO  hotspot.

Μαρτυρία ανέφερε: " 'Υπάρχουν δύο λευκοί δίσκοι δεν μπορώ να το  εξηγήσω. Ο ένας είναι ελαφρώς  πιο μακριά από τον άλλο  και κατευθύνονται  με διαφορετική ταχύτητα. "

Η δεύτερη παρατήρηση ήρθε την περασμένη Παρασκευή στις 7 το πρωί, όταν από το αυτοκίνητο  του, ο Josh Cummins εντόπισε τέσσερα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό, όπως οδηγούσε  προς το Essex.

Στις 5η Οκτωβρίου 2000 μια γυναίκα με το όνομα Sharon Rowlands  υποστήριξε ότι έχει δει ένα μεγάλο φωτεινό ροζ αντικείμενο  να αιωρείται και να περιστρέφεται πάνω από ένα κοντινό χωράφι.
article2
Στις 26 του Μαΐου του 2004: ένα 60μέτρο με μακριά μορφή πούρου αντικείμενο παρατηρήθηκε πάνω από Τόρκι.

Το Νοέμβριο,  του 2007: Πολλοί άνθρωποι από την ευρύτερη περιοχή του West Midlands ανέφεραν θεάσεις από ένα  τρίγωνο σχήμα αντικείμενο στον ουρανό το βράδυ το οποίο ονόμασαν  Dudley Dorito.

Στις 8 Ιουνίου του 2008: Μια σειρά από εμφανίσεις UFO πραγματοποιήθηκε στην Ουαλία.

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009: Τρία άτομα μέσα σε  ένα αυτοκίνητο ισχυρίστηκαν  ότι είδαν   μια πολύχρωμη δέσμη φωτός για περίπου δύο λεπτά κοντά στο  Lennoxtown, δέκα μίλια βόρεια της Γλασκώβης.

Ίσως και να υπάρχει τελικά εξωγήινη ζωή…

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κυνηγήστε τη Νέσι και κερδίστε 1.000 λίρες!

Το επίσημο fan club για το τέρας του Λοχ Νες έχει από το 2002 να απονείμει το χρηματικό του έπαθλο για την καλύτερη φωτογραφία της διάσημης Νέσι.

Κυνηγήστε τη Νέσι και κερδίστε 1.000 λίρες!
Όμως, το 2011 η Νέσι αποδείχτηκε «ζωηρή» και έτσι δύο ερασιτέχνες φωτογράφοι διεκδικούν το βραβείο.
Τον περασμένο Μάιο το ζεύγος Τζόουμπς, που έκανε διακοπές στη διάσημη λίμνη, κατάφερε να συλλάβει ένα στιγμιότυπο τη στιγμή που το θρυλικό τέρας έβγαζε το κεφάλι του από το νερό.
Ένα μήνα αργότερα, η Τζαν και ο Σάιμον Χάργκριβς εντόπισαν τη Νέσι, ενώ έκαναν ένα διάλειμμα από τη δουλειά, στο καφέ που διατηρούν με θέα στη λίμνη.
Παρόλο που η Νέσι κολυμπούσε επί 4 λεπτά στην επιφάνεια, δεν κατάφεραν να την απαθανατίσουν.
Τέλος, τον Σεπτέμβρη, ένας ψαράς ονόματι Τζον Ρόουι φωτογράφησε το τέρας εν αγνοία του, καθώς ο αρχικός του σκοπός ήταν ένα εντυπωσιακό ουράνιο τόξο. Αργότερα ανακάλυψε ότι στο κάδρο υπήρχε και η Νέσι.
Οι δύο λοιπόν τυχεροί διεκδικούν τις 1.000 λίρες.

Τα όρανγκ τρομοκρατούν χωρικούς στη Μαλαισία

Τρομοκρατημένοι χωρικοί στη Μαλαισία περιπολούν τις νύχτες για να εντοπίσουν δύο μυστήρια πλάσματα.

Τα όρανγκ τρομοκρατούν χωρικούς στη Μαλαισία
Εξοπλισμένοι με φακούς και ξύλινα κοντάρια, οι κάτοικοι του χωριού Kampung Laksamana βγαίνουν στους δρόμους τις τελευταίες νύχτες, χωρισμένοι σε ομάδες των πέντε με δέκα ατόμων.
Περιπολούν για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους από δύο απόκοσμα πλάσματα, τα οποία αποκαλούν «orang minyak» (γλοιώδη ανθρωποειδή).
Τις τελευταίες δέκα ημέρες πολύ κάτοικοι του χωρίου είδαν ή άκουσαν αυτά τα πλάσματα να τριγυρνούν κοντά στα σπίτια τους.
Το κορμί των πλασμάτων αυτών είναι καλυμμένο με μαύρο λάδι. Πηδούν από στέγη σε στέγη και μπορούν να εξαφανιστούν στον αέρα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με το θρύλο της περιοχής, τα orang προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ασπαστεί τη μαύρη μαγεία και έχουν περάσει σε μη ανθρώπινη κατάσταση. Για να ολοκληρωθεί η μετάβασή τους, πρέπει να αποπλανήσουν συγκεκριμένο αριθμό νεαρών κοριτσιών.
Επειδή οι περισσότερες οικογένειες στο χωριό έχουν κορίτσια, οι κάτοικοι έχουν ανησυχήσει. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας 17χρονης κοπέλας, ένα από τα πλάσματα την καλούσε να βγει από το σπίτι της κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης νύχτας.
Μέχρι να λυθεί το μυστήριο, οι χωρικοί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις περιπολίες τους.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ήρθαν οι πρώτοι εξωγήινοι;Υπάρχει άραγε ζωή εκτός του πλανήτη Γη κι αν ναι, πως και δεν την έχουμε ανακαλύψει ακόμα;

Ήρθαν οι πρώτοι εξωγήινοι;
Οι θεωρίες περί εξωγήινων, ανέκαθεν ήταν από τα πιο σημαντικά θέματα συζήτησης των επιστημόνων που ασχολούνται με το σύμπαν. Πολλοί πιστεύουν στην ύπαρξή τους, κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει.
Καλές οι θεωρίες, αλλά χωρίς χειροπιαστά παραδείγματα, τίποτα δεν εννοείται. Πολλοί βέβαια, πιστεύουν πως όλες οι συζητήσεις περί ύπαρξης εξωγήινων, είναι παραμυθάκια. Και όποτε δίνουν το παρών σε τέτοιες συζητήσεις, το ρίχνουν στην πλάκα και προσπερνάνε τις όποιες απόψεις.
Το 2012, πολλοί το ερμηνεύουν ως το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν θεωρίες για τον αφανισμό του ανθρώπου και άλλα τέτοια, ενώ πολλοί πιστεύουν πως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βάλουν το ...χεράκι τους και οι εξωγήινοι.
Χρονολογία: 2011, Τοποθεσία: Σε διάφορα σημεία του πλανήτη...
Ναι, είναι η μειοψηφία, όμως αυτοί κατάφεραν και τράβηξαν με το κινητό τους έναν περίεργο ήχο, που στο άκουσμά του κάθε θνητός ανατριχιάζει. Ακούστηκε στον Καναδά, στις Η.Π.Α., στην Ρωσία, στην Ουκρανία, την Βραζιλία και σε πολλά ακόμα σημεία του πλανήτη μας.
Μέχρι σήμερα, κανείς δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται. Όμως όλοι όσοι έχουν ανεβάσει παρόμοια βιντεάκια στο Youtube, στις περιγραφές τους δείχνουν τρομαγμένοι...
Μετά από αυτό, εσείς τι λέτε; Υπάρχουν εξωγήινοι; Και αν ναι, μήπως ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε;;;